Websites

Website laten maken

Van een eenvoudige homepage met contact gegevens tot een complete bedrijfswebsite met bijvoorbeeld een module voor boekingen of een webshop kunt u ook bij mij terecht. Eventueel meertalig en natuurlijk altijd gekoppeld aan een aantal social media kanalen.

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van uw wensen en de gewenste opties.

WordPress

WordPress content managementsysteem (CMS), is er om de inhoud van uw site simpel te beheren. WordPress content managementsysteem (CMS) is nog steeds groeiend in gebruikers. WordPress biedt vele voordelen voor jouw als beheerder. Het grote voordeel is dat u het zelf eenvoudig beheert zonder een expert te zijn. Dit maakt het toegankelijk voor uw bedrijf om te gebruiken. De mogelijkheden voor uw site zijn daarom enorm met WordPress. WordPress is standaard al goed vindbaar ingericht voor zoekmachines en biedt de mogelijkheid om die vindbaarheid te optimaliseren.

Google Adwords & Online Marketing

Verbeter uw online resultaten aan de hand van een online marketing strategie. Samen stellen we doelen en plannen we online campagnes in voor bijvoorbeeld Google Adwords, maar bijvoorbeeld ook voor Facebook, Instagram en Twitter.

Samen kunnen we schema’s opstellen voor het posten van nieuwsberichten of juist inspringen op de actualiteit van de dag of week.