Bedrijfs video’s en promotie films op Terschelling

Op deze website kunt u informatie vinden over het laten maken van een video of film door ons. Schylgemedia is het adres om een mooie bedrijfsvideo te laten maken ter promotie van uw bedrijf voor op uw website en Youtube.

Een promotie film (video) is een prima middel om extra aandacht te vestigen op uw bedrijf. Of het nu om een winkel gaat of een vakantie huisje wij maken er in overleg met u een mooie productie van.

Naast Google is Youtube een van de meest gebruikte zoek methodes, met een video is uw bedrijf dus nog beter te vinden op internet. Daarnaast kunt u de video heel eenvoudig op uw eigen website plaatsen doormiddel van een embed code. Geen extra data op uw site maar eenvoudig via Youtube of Vimeo te bekijken op uw site.

Of het nu gaat om een promotie film voor uw bedrijf, een video van uw huis voor uw makelaar of om het vastleggen van een prive moment met familie of vrienden, bij ons bent u aan het juiste adres. Professionele opnames en bewerking tot een video waar u mee voor de dag kan komen.